Hyperlocal

 

Bijna iedereen in ons land gebruikt internet dagelijks. Dat zorgt ervoor dat we een digitale voetafdruk achterlaten. Zoals de naam al aangeeft gaat location based marketing over de inzet van marketing op basis van de specifieke locatie van een consument.

Door gebruik te maken van de beschikbare data en het opbouwen van onze eigen data pools kunt u uw doelgroep op locatie relevante diensten of producten aanbieden. Tegenwoordig willen we geen advertenties zien voor producten of diensten waar we geen interesse in hebben, want die advertenties zijn niet relevant voor ons en voegt niets toe.
We willen ervaringen die onze interesse wekken.
Location based marketing speelt hierop in.

Voordelen?

Accuraat

We adverteren nu alleen nog op consumenten, waarvan we weten dat ze geïnteresseerd zijn in het product of de dienst van de adverteerder.

Geen verspilling

Geen verspilling van 80% van het budget dat op gaat naar niet geïnteresseerde consumenten ( in verhouding met city targeting).

Focus

Ook inzetbaar tijdens gerelateerde evenementen van uw doelgroep.

 

Toepassing

Denk bijvoorbeeld aan mensen targeten die bij uw concurrent in de winkel staat en uw advertentie te zien krijgen op hun mobiele telefoon.

Hoe gaaf is dit?

Het targeten van evenementen/beurzen die relevant zijn aan de doelgroep die u target. Denk bijvoorbeeld aan een advertentie:
Leuk dat je er ook bent op de (…..) Beurs, bezoek je onze stand dadelijk ook? Je maakt niet alleen toonbaar dat u ook aanwezig bent, maar ook het gevoel van de persoonlijke boodschap zal de consumenten aanzetten om langs te komen.

Support

We are 24/7 available